top of page

De basis van een kwalitatieve groente- of fruitteelt is een goede grond. Neem dus geen risico en laat je teeltruggen of volledig veld deskundig ontsmetten. Daarvoor heb je de keuze uit twee mogelijkheden, die zowel in kassen als buitenteelten toepasbaar zijn.

 

Chemische grondontsmetting of volle veldontsmetting

We injecteren ontsmettingsvloeistof in de grond door middel van ondergrondse sproeikoppen.

Deze vloeistof zet zich dan om naar gas. Daarom drukken we het oppervlak meteen terug dicht met een gladde rol en dekken we het af met folie, zodat de vloeistof niet vervliegt.

 

Bodemresetten

Dit is een milieuvriendelijkere manier van ontsmetting. We verspreiden herbiekorrels of -vloeistoffen over het oppervlak, die een spitmachine in de bodem verwerkt. Nadien dekken we het oppervlak volledig af met folie. Op deze manier blijft het biologisch evenwicht van je grond behouden én verrijk je je veld.

 

De wet omtrent het gebruik van bovenstaande producten en werkmethoden is zeer strikt en evolueert constant. Wij volgen deze regels nauwgezet op, zodat jij steeds van de beste service geniet.

 

Geen akker ligt voor ons te ver om jouw wensen en vragen ter plaatse te bespreken. Plan vandaag nog een afspraak in, we komen graag naar je toe.

GRONDONTSMETTING

20180511_090415.jpg
20171015_090325.jpg
bottom of page