top of page

Over Ons

Jeroen Van Den Heuvel bvba is een jong en dynamisch bedrijf,

actief in loon-, groen- en grondwerken en gespecialiseerd in machinaal precisiewerk. We zijn in 2012 opgestart met een brede ervaring in land-,

tuin- en wegenbouw. Onze diensten zijn niet uit de lucht gegrepen, maar een logische aaneenschakeling die elkaar naadloos aanvullen. In het begin waren we vooral actief rond de kerktoren, maar ondertussen is ons werkgebied uitgebreid over heel België en buurlanden.

Kenmerken die ons bedrijf beschrijven:

 

  • Kleinschalig

Door onze kleinschaligheid heb je één aanspreekpunt voor al je vragen, complimenten en eventuele klachten, want Jeroen adviseert, voert uit én volgt op. Daardoor zijn we ook zeer flexibel en passen we ons aan onverwachte omstandigheden aan.

 

  • Oplossingsgericht

Elke grond is anders en vereist een specifieke aanpak. Dat maakt ons werk zo uitdagend. Logisch en resultaatgericht denken combineren we met een portie durf, waardoor we telkens tot efficiënte oplossingen komen.

 

  • Toekomstgericht

Dagelijks dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze klanten. Tegelijkertijd verliezen we onze eigen groei niet uit het oog. Veel aandacht gaat naar het onderhoud en de verbetering van ons machinepark. Daarnaast bouwen we hulpstukken, waarmee we ons werk sneller en beter uitvoeren.

 

  • Nauwkeurig

Bij ons draait het allemaal om precisie. Zowel in het werk dat we uitvoeren als in onze service. Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent.

 

  • Realistisch

Heb je een onrealistische wens? Dan zullen we je dat eerlijk zeggen en meedenken over een gepaste oplossing. We maken geen beloftes die we niet waarmaken.

 

  • Verantwoordelijk

Het merendeel van onze projecten vinden buiten plaats en zijn dus weersafhankelijk. Niet het krampachtig vasthouden aan onze planning maar het bekomen van kwaliteit staat bij ons voorop. Daarvoor nemen wij de verantwoordelijkheid op ons, door het project pas uit te voeren als we het vooropgestelde resultaat gegarandeerd bereiken.

 

We kunnen veel, maar niet alles. Gelukkig kennen we gespecialiseerde bedrijven die ons perfect aanvullen, waarnaar we je graag doorverwijzen.

 

Wij kijken al uit naar een succesvolle samenwerking! Tot snel?

 

Jeroen en Jolien

IMG-20171002-WA0000.jpg

Jeroen Van Den Heuvel

bottom of page