top of page

AANLEG TEELTRUGGEN

Wil je iedere vierkante meter maximaal benutten en de beste vruchten en groente uit volle grond afleveren? Kies dan voor kwalitatieve teeltruggen. Dit openluchtsysteem is toepasbaar voor verschillende teelten.

 

Je hebt de keuze tussen vlakke ruggen of ruggen met een dakprofiel, die worden afgewerkt met biofolie, (gasdichte) zwarte of zwart-witte folie, gronddoek of een combinatie ervan.

 

Wil je je planten hydrateren door elk bed te voorzien van een irrigatieslang (T-tape)? Geen probleem! Direct bandontsmetting en/of meststoffen inwerken, is ook een mogelijkheid. En dat allemaal in één werkgang, zodat je bodem zo min mogelijk wordt belast en insporing wordt beperkt.

 

Daarvoor maken we gebruik van een gps-gestuurde tractor en folielegger. Zo plaatsen we strakke rechte bedden op de tussenafstand die jij wenst. In combinatie met onze producten en grondstoffen van hoge kwaliteit haal je het maximale uit je akker.

 

Hadden we al gezegd dat geen akker te ver ligt? Aarzel dus niet langer om ons te contacteren voor een afspraak ter plaatse.

bottom of page